HomeNieuwsGebruikte verpakkingsmachines (ver)kopen via PackOnline.nl

Gebruikte verpakkingsmachines (ver)kopen via PackOnline.nl

vraag-en-aanbod-collage

Heeft u gebruikte verpakkingsmachines of verpakkingsmaterialen te koop of bent hier juist naar op zoek? Dan bent u op PackOnline.nl op de juiste plek! In de sectie Vraag en aanbod vindt u gebruikte verpakkingsmachines en verpakkingsmaterialen welke te koop worden aangeboden of welke te koop worden gevraagd.

Sinds de lancering van de sectie Vraag en Aanbod twee maanden geleden, zijn er al bijna 100 verpakkingsmachines en toebehoren te koop aangeboden en zijn er ook al diverse machines verkocht middels bemiddeling door PackOnline.nl. We kunnen dus stellen dat de ‘marktplaats’ van PackOnline.nl een succes is. Uiteraard kunt u ook van dit succes profiteren.

PackOnline.nl bemiddelt als onafhankelijke partij in de (ver)koop van gebruikte verpakkingsmachines en -materialen. Het aanbieden hiervan is geheel gratis. PackOnline.nl berekent aan de verkopende partij enkel een commissie van respectievelijk 2% (verkoopprijs > € 20.000) en 3% (verkoopprijs < € 20.000) van de verkoopprijs zodra het product middels bemiddeling door PackOnline.nl wordt verkocht ofwel ‘no cure no pay’.

Vraag en aanbod wordt niet alleen weergegeven op de volgende achterliggende pagina’s, maar wordt ook prominent opgenomen op de startpagina en in de dagelijkse nieuwsbrief van PackOnline.nl.

Neemt u voor meer informatie en/of het aanbieden van uw gebruikte verpakkingsmachines of verpakkingsmaterialen contact op met:

Lody van Berkel

T +31 (0)13 571 67 68
F +31 (0)13 571 67 68
M +31 (0)6 52 632 830
E info@packonline.nl

Klik hier voor een actueel overzicht van te koop aangeboden en te koop gevraagde verpakkingsmachines en verpakkingsmaterialen.