HomeMachinesPrimair verpakkenGEA omschrijft trend in verpakkingen als anders en uniek

GEA omschrijft trend in verpakkingen als anders en uniek

Anders en uniek, dat is hoe we de nieuwe trend in verpakkingen kunnen omschrijven. Circulair verpakken, 100% recyclebaar, bio-based, paper-based, mono-materialen; duurzaam verpakken is niet alleen een must, het is de toekomst. Echter, de implementatie van deze unieke, duurzame materialen in verpakkingslijnen stelt ons voor uitdagingen. Hoe doen we dit zonder concessies te doen aan de voedselveiligheid, productkwaliteit en efficiency of je positie op het schap? Dit is een vraagstuk dat een andere benadering vereist, een vraag waarop de dieptrek en VFFS verpakkingslijnen van GEA een doordacht antwoord hebben gevonden.

Duurzaam, efficiënt en hygiënisch verpakken met de GEA PowerPak dieptrekmachine. De GEA PowerPak serie wordt gemaakt zoals jij het wilt en verwerkt een breed scala aan veeleisende producten zoals kaas, vlees, vega, vis, aardappelproducten, fruit of groente. De nieuwe norm voor productiviteit, hygiëne en flexibiliteit tegen lagere bedrijfskosten in MAP-, skin- en vacuüm verpakkingstechnieken. En verwerkt ook moeiteloos mono-materialen.

Slim verticaal verpakken met GEA SmartPacker serie. Deze kosteneffectieve, uiterst betrouwbare, verticale flowpackers geven u de flexibiliteit om te verpakken in verschillende sluitsystemen, vormen en maten, ook bij kleinere batches. Met excellente prestaties in vochtige en koude omgevingen. Het nieuwe GEA sealsysteem verwerkt moeiteloos verschillende materialen zoals PE, papier, laminaat en bio-based folies. Met meer dan 60 jaar ervaring in zeer veeleisende productieomgevingen over de hele wereld en continue innovatie kunnen wij je optimaal adviseren en ondersteunen bij het maken van de juiste duurzame keuze in verpakkingsoplossingen.

www.gea.com