HomeNieuwsBedrijven en personenGEA bespreekt trends, innovaties en actuele onderwerpen in verpakken

GEA bespreekt trends, innovaties en actuele onderwerpen in verpakken

GEA nodigt u uit om deel te nemen aan GEA Packaging Day in het Duitse Wallau op dinsdag 14 of woensdag 15 november 2017. Op dinsdag is de voertaal Duits en op woensdag Engels. In het Technology Centre aan de fabriek demonstreert GEA haar innovaties op gebied van dieptrekken, beladen, labelling, in-lijn controle- en volgsystemen, slicing, industrie 4.0, designs en trends. Ook een rondleiding door de fabriek waar de GEA dieptrekkers worden gebouwd staat op het programma.

Tijdens deze informatieve dag komen de volgende onderwerpen aan bod: automatische belading (aanvoer, groepering en belading van worsten met verschillende darmmaterialen), productveiligheid (100 procent in-lijn restzuurstof meting van elke individuele verpakking), folie (uitdagingen door samenstelling van verschillende folies), kwaliteit (in-lijn controle- en volgsystemen zoals GEA OxyCheck, GEA VisionCheck en GEA CombiPick), capaciteit (de hoogst haalbare label-snelheid op een dieptrekker), pack design (hersluitbaarheid), industrie 4.0 (het nieuwe GEA service concept en de weg naar industrie 4.0) en slice & pack (half-automatische slicing en verpakkingslijn voor startende bedrijven).

Naast GEA experts komen er ook externe sprekers aan het woord om u te informeren over trends, innovaties en actuele onderwerpen. Deelname aan de GEA Packaging Day is gratis. Wenst u een hotel dan kunt u dit aangeven in het online registratieformulier. U kunt zich aanmelden tot 15 oktober a.s.

Klik hier om u te registreren voor GEA Packaging Day…

Kijk voor meer informatie op www.gea.com.