Van 27 tot en met 30 januari biedt GEA haar klanten en andere geïnteresseerde partijen grondige inzichten in de efficiënte industriële oplossingen en machinetechnologie voor de zoetwaren-, snack- en bakkerijindustrie op haar stand op ProSweets 2019 in Keulen.

Een kijkje in de machines, discussies met experts en live machinedemonstraties met een focus op de unieke kenmerken van GEA staan op de planning. Hoogtepunten zijn de onlangs geïntroduceerde GEA SmartPacker CX250-S, een verticale vorm-, vul- en sluitmachine (VFFS) voor het snel verpakken van zoetwaren, snacks en noten, en de GEA Aquarius TwistWrapper met de unieke optie OverlapSeal. Deze eenvoudig te openen optie biedt een unieke toegevoegde waarde aan verpakkingen voor lolly’s.

GEA zal ook haar innovatieve proces- en technologieoplossingen voor het bakkerijsegment onder de aandacht brengen door een reeks heerlijke bakkerijproducten te laten zien die door GEA-apparatuur ter plaatse worden geproduceerd. GEA combineert haar gepatenteerde technologieën en integrale integratiemogelijkheden om kant-en-klare systemen te leveren voor een breed scala aan producten.

www.gea.com