Home Nieuws Bedrijven en personen Fusiebedrijf Schoeller Allibert grootste producent kunststof transportverpakkingen ter wereld

Fusiebedrijf Schoeller Allibert grootste producent kunststof transportverpakkingen ter wereld

Linpac Allibert en Schoeller Arca Systems gaan verder als Schoeller Allibert. Daardoor ontstaat meteen de grootste producent van transportverpakkingen in kunststof ter wereld. “Schoeller Allibert is nu ‘s werelds grootste producent van hoogwaardige kunststof transportverpakkingen”, aldus Erik De Bokx, CEO van Schoeller Alliber. “Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Nederland, en het bedrijf telt meer dan 40 productie- en verkoopfaciliteiten in ongeveer alle Europese landen, het Amerikaanse continent en Azië.”

Als een rechtstreeks gevolg van de overname van Linpac Allibert door One Equity Partners negen maanden geleden, had One Equity Partners twee verpakkingsproducenten in zijn portfolio: het genoemde Linpac Allibert en Schoeller Arca Systems. Die financiële speler zag duidelijk meerwaarde in een combinatie van beide dochters en heeft ze samengevoegd tot één onderneming, die Schoeller Allibert als nieuwe naam opgespeld krijgt.

Kijk voor meer informatie op www.schoellerallibert.com.

Bron: Engineeringnet.be