HomeMachinesEtiketteren en printenFull color Linerless etiketteren bij GH-Ulma

Full color Linerless etiketteren bij GH-Ulma

gh-ulma-linerless-1

Hoe laat ik mijn producten opvallen in het schap bij de retailer? Deze opdracht is voor marketeers een terugkerende uitdaging. Immers naast opvallen in het schap moet er, al dan niet door regelgeving, steeds meer informatie worden meegegeven aan de producten. Een full wrap etiket of ‘C-label' biedt uitkomst. De Ravenwood etiketteersystemen van GH-Ulma werken met een uniek concept waarbij kunststof en/of hoogwaardige kwaliteit papieren etiketten of sleeves om uw product worden aangebracht. Het materiaal kan met hoge grafische afwerking dubbelzijdig full color worden bedrukt zodat uw producten in het schap hun aantrekkelijke, verzorgde en nette uitstraling houden en er bovendien voldoende productinformatie kan worden meegegeven.

gh-ulma-logoAls bijkomend voordeel werkt de Ravenwood met snel te wisselen etiketrollen zonder rugpapier waardoor langere productie runs kunnen worden gedraaid en u een geen afval(kosten) heeft van het dragerpapier. Door ook gebruik te maken van andere (dunnere) materialen kan er een besparing 30-40% worden gerealiseerd ten opzichte van kartonnen sleeves, zonder concessies te doen aan de presentatie.

Met hoge snelheid kunnen uw producten van een full wrap label worden voorzien, uw productie hoeft hiervoor niet te worden aangepast. Ook kunnen de Ravenwoods etiketteersystemen worden uitgerust met high speed thermal transfer printers waarmee in lijn data (wegen/prijs) aan het etiket kan worden meegegeven.

gh-ulma-linerless-2

Kijk voor meer informatie op www.gh-ulma.nl, stuur een e-mail naar info@gh-ulma.nl of bel met 0345-623800.