HomeNieuwsBedrijven en personenFuji Packaging organiseert demodagen en toont flowpacken van gehakt

Fuji Packaging organiseert demodagen en toont flowpacken van gehakt

Door de corona-ontwikkelingen heeft Fuji Packaging Benelux besloten demodagen in Lelystad te organiseren. Deze dagen vinden plaats van 15 tot en met 30 september 2020. Fuji Packaging presenteert een aantal bijzondere machines die niet vaak gelijktijdig te bezichtigen zijn. Tijdens deze demodagen kunt u met uw collega’s in een persoonlijke setting de machines bekijken en het gesprek aangaan met de Fuji Packaging medewerkers.

Fuji Packaging Benelux levert al meer dan 40 jaar verpakkingsmachines en adviseert u graag bij het vinden van de juiste verpakkingsoplossingen. Fuji Packaging Benelux is een autoriteit op het gebied van flowwrapmachines en staat bekend om de innovatieve oplossingen voor producten die lastiger te verpakken zijn. Naast de flowpakkers vertegenwoordigen ze T. Freemantle kartonneermachines. Sinds kort is er een reeks kartonneermachines ontwikkeld, speciaal voor de drankindustrie. Deze machines zijn geschikt om blikjes of flesjes in karton te verpakken en zijn favoriet bij de ambachtelijke brouwerij-industrie. De laatste jaren bewijst Fuji Packaging Benelux zich steeds meer in het leveren van totale verpakkingslijnen. Voor producthandeling tot het plaatsen van de verpakte producten op een pallet en alles wat daar tussen in zit kunt u bij ze terecht.

Flowpacken is een vorm van verpakken die al jaren bij verschillende food en non-food producten, succesvol wordt toegepast. Flowpacken reduceert plastic gebruik, realiseert een lange houdbaarheid en kent een flexibele verpakkingsmogelijkheid. Voor het verpakken van gehakt worden doorgaans een tray met topseal gebruikt. Een flowpack voorziet gehakt van een enkele verpakking waarbij een schaal niet nodig is, waardoor veel minder plastic wordt verbruikt. Deze verpakkingsmethode kan een besparing van plastic opleveren tot wel 70%.
Daarnaast kan door het gebruik van een menggas de houdbaarheid van het product aanzienlijk worden verlengd. Op de demodagen van 15 tot en met 30 september 2020 is onder andere te zien hoe op een Fuji machine gehakt kan worden verpakt.

www.fuji-packaging.nl