HomeLeveranciersPrimair verpakkenFuji Packaging demonstreert machines voor zorgeloos verpakken

Fuji Packaging demonstreert machines voor zorgeloos verpakken

Zorgeloos uw producten verpakken? Dat kan met onze Fuji flowpackers en T.Freemantle kartonneermachines.

Met onze Fuji flowpacker machines helpen wij u aan diverse verpakkingsoplossingen. Van lang houdbaar verpakken onder beschermende atmosfeer tot op extreem hoge snelheid kleine producten verpakken met een Rotary Sealer (tot wel 1500 stuks per minuut). Of u nou op zoek bent naar een basismachine of een machine voor de wat meer uitdagende snelheden en/of toepassingen, Fuji heeft het in huis.

Speciaal voor de bierbrouwers en drankenleveranciers tonen wij een T.Freemantle halfautomatische kartonneermachine voor blikken. Deze T.Freemantle machine is live in actie te zien op onze stand.

Wij nodigen u graag uit op onze beursstand om bij te praten over de laatste trends en ontwikkelingen. Maar ook over bijvoorbeeld energiebesparing en foliebesparing binnen uw verpakkingsproces.

En bovendien hebben we iets nieuws te melden. Er is namelijk weer innovatie op verpakkingsgebied binnen de industriële brood- en banketbakkerij. Wat precies? Dat zeggen we nog niet. Kom langs op onze stand en je krijgt een teaser van wat komen gaat.

www.fuji-packaging.nl