HomeNieuwsMachinesFuji Alpha 8 flowpacker staat bekend om zijn kwaliteit en gebruikersgemak

Fuji Alpha 8 flowpacker staat bekend om zijn kwaliteit en gebruikersgemak

Fuji staat bekend om zijn kwaliteit en gebruikersgemak. Met de nieuwe generatie Alpha 8 flowpacker weet Fuji ook dit keer weer vooruitstrevend te zijn. Zo is er een enorme sprong gemaakt als het gaat om verbetering van rendement, kwaliteit en bediening. Dijkstra Vereenigde, dat laat weten dat er veel innovaties plaats hebben gevonden bij de Fuji Alpha 8, is al meer dan 35 jaar exclusief dealer van Fuji in de Benelux.

Er zijn een aantal grote veranderingen in de techniek en de software van de machine. Waar men bij Dijkstra Vereenigde erg enthousiast over is, is de mogelijkheid om vanaf een externe locatie mee te kunnen kijken in de Fuji en wanneer nodig deze over te kunnen nemen. Dat maakt het oplossen van storingen of het telefonisch ondersteunen van klanten veel efficiënter.

Het bedieningsscherm van de flowpacker Alpha 8 is een strak vormgegeven scherm. Het is een 15,6 inch groot touchscreen en is te bedienen als een tablet. Door de juiste posities, kleuren en vormen te gebruiken spreekt de layout de intuïtie aan. Men loopt als vanzelfsprekend door het menu heen.

Fuji maakt altijd gebruik van de meest hoogwaardige materialen en onderdelen. De machine bevat geen tandriemen en alles is direct aangedreven door servomotoren. Daarom is het onderhoud aan deze flowpacker minimaal.

De verpakking die uit de Fuji flowpacker komt, is altijd gegarandeerd van een hoge kwaliteit. Mede dankzij de servo-aangedreven sealers, waarbij de exacte druk in te regelen is, garandeert Fuij ook op zeer hoge snelheden een perfecte luchtdichte verpakking.

www.dijkstra.net