HomeMachinesEtiketteren en printenFruitMasters verdubbelt efficiëntie met extra sleever van JASA

FruitMasters verdubbelt efficiëntie met extra sleever van JASA

Telen, oogsten, verpakken. In de fruitteelt maken vele handen letterlijk licht werk. Bij FruitMasters werken steeds meer van die ‘handen' mechanisch. Van boomgaard tot fruitschaal zorgen innovatieve ontwikkelingen in onze processen voor nog meer kwaliteit, continuïteit en efficiëntie.

Sinds maart van dit voorjaar staat er in het appelpakstation van FruitMasters een tweede Smartpackr en JASA-sleever. Het is een logisch gevolg van de ambitie: bij FruitMasters streeft men ernaar om met slimme automatisering de productiviteit te verhogen en beter ingesteld te zijn op piekbelasting.

De tweede Smartpackr verhoogt de productiecapaciteit van gelegde en gestickerde vruchten per uur aanzienlijk. Het begin van de dienst of juist het einde? ’s Ochtends vroeg of ’s avonds laat? Het maakt allemaal niet uit. Zo helpt ook de extra JASA-sleever in de efficiëntie van het verpakken van volledig plasticvrije verpakkingen. Zowel productief als kwalitatief zorgt FruitMasters voor een constante afzet met als resultaat een stabiel eindproduct voor de klant.

www.jasa.nl