HomeNieuwsBedrijven en personenFromm Nederland stelt compact en slagvaardig managementteam aan

Fromm Nederland stelt compact en slagvaardig managementteam aan

Aaldrik Drenth en Freek van Kooten vormen per heden het nieuwe managementteam van Fromm Nederland. Hiermee nemen zij het dagelijks bestuur over van het eerdere vierhoofdige managementteam onder leiding van algemeen directeur Anton Boswijk. Anton Boswijk zal, na een directieperiode van bijna twintig jaar, de Fromm Holding in Zwitserland voorzien van marketing- en communicatieadvies.

Aaldrik Drenth, voormalig commercieel directeur van het bedrijf, zal de functie van algemeen directeur bekleden met sales en service in zijn portefeuille. Freek van Kooten bekleedde al enige tijd de functie van hoofd administratie, ICT en PZ, en zal in zijn nieuwe rol als financieel directeur verantwoordelijk zijn voor de financiën, inkoop en automatisering.

In de aanloop naar deze directiewisseling is geïnvesteerd in vaardige professionals die snel schakelen in de wereld van nu. De gemeenschappelijke gedachte van het nieuw gevormde team is helder: “Wij willen een sterke verbondenheid met onze klant. Dit betekent dat wij vanuit onze rol als kennispartner samen met de klant investeren in optimale verpakkingsoplossingen.” Fromm Nederland heeft in dit kader nieuwe strategische en tactische keuzes gemaakt waarvan de eerste zichtbare uitingen eind november 2017 zijn gepresenteerd op de vakbeurs Logistica. Ook achter de schermen worden volgens het bedrijf nu grote stappen gezet die het fundament zijn voor een nog klantgerichter Fromm team.

Kijk voor meer informatie op www.fromm.nl.