HomeThema'sEmpack Den Bosch 2013FROMM Nederland demonstreert diverse eindverpakkingsoplossingen op Empack

FROMM Nederland demonstreert diverse eindverpakkingsoplossingen op Empack

FROMM Nederland, gespecialiseerd in omsnoersystemen, foliewikkelmachines, het unieke Airpad luchtkussen inpaksysteem en dozensluitmachines, zal op de Empack 2013 een greep uit haar uitgebreide assortiment eindverpakkingsoplossingen demonstreren.

Airpad luchtkussen inpaksysteem

Op het gebied van Airpad zal FROMM op haar stand drie modellen presenteren. Naast de AP502 voor grote gebruikers en de AP200 voor de kleinere gebruikers, zal FROMM haar nieuwste innovatie, de AP250 presenteren. Door het grote aantal programma’s kunnen er vele verschillende formaten luchtkussens geproduceerd worden. Door gebruik van het meest geschikte formaat luchtkussen, worden producten het best beschermd. En dit kan zonder dat de folierol gewisseld hoeft te worden. Airpad is een luchtkussen inpaksysteem, waarbij uit zo gering mogelijk materiaal zoveel mogelijk volume gehaald wordt. Het gebruik van luchtkussens als inpakmateriaal levert een enorme gewichtsbesparing op, waardoor automatisch op de transport- en verzendkosten bespaard wordt. Inpakken met lucht is hierdoor in de meeste gevallen goedkoper dan andere opvulmaterialen. Airpad luchtkussens bieden een optimale bescherming van uw producten. Ook voor het verzenden van zware producten is het Airpad inpaksysteem geschikt.

FROMM wikkelrobots

Op het gebied van Wikkelen zal FROMM de wikkelrobot demonstreren. Wikkelrobots bieden grote flexibiliteit. Wikkelrobots rijden zelf en hoeven niet geduwd of getrokken te worden. Ze kunnen elke afmeting pallet inwikkelen en dat op de plaats die voor de klant het meest geschikt is. Grote voordeel hiervan is dat de pallet niet verplaatst hoeft te worden of bijvoorbeeld op een draaiplateau gezet moet worden. Door pre-stretch (voorrek) van de folie kan er tot meer dan 50% bespaard worden op het folieverbruik. Het is niet moeilijk voor te stellen welke kosten- én milieubesparingen hiermee per jaar worden gerealiseerd. Op het gebied van foliewikkelen levert FROMM naast Wikkelrobots ook een zeer uitgebreide serie draaitafelmodellen, armwikkelaars, volautomatische wikkelmachines en wikkelmachines om lange lengtes te voorzien van folie.

Empack Den Bosch 2013 – Stand E102

Kijk voor meer informatie op www.fromm.nl.