HomeNieuwsVerpakkingenFris Karton innoveert in golfkartonnen verpakkingen op Empack

Fris Karton innoveert in golfkartonnen verpakkingen op Empack

Fris Karton is al ruim 35 jaar actief als producent en leverancier van hoogwaardige golfkartonnen verpakkingen. Met een eigen fabriek en een divers machinepark kunnen zij op maat gemaakte verpakkingen produceren met snelle levertijden en last-minute oplossingen. Benieuwd naar de verpakkingsoplossingen van Fris Karton en andere toonaangevende bedrijven? Lees hieronder meer over de laatste ontwikkelingen in golfkartonnen verpakkingen.

Fris Karton, met meer dan 35 jaar ervaring, produceert met passie en plezier golfkartonnen producten voor diverse opdrachten in Nederland en België. Het diverse machinepark stelt hen in staat om voor elk gewenst formaat en type golfkarton een optimale verpakking te produceren, alles rechtstreeks vanuit hun eigen fabriek.

Duurzaamheid is een kernthema in de productie van Fris Karton. Alle verpakkingen worden gemaakt van 100% recyclebaar karton. Met een modern machinepark, efficiënte productieprocessen, en oog voor het milieu, biedt Fris Karton duurzame oplossingen voor uiteenlopende verpakkingsbehoeften.

Een opvallende stap in innovatie voor Fris Karton is de installatie van de EMBA 295 machine. Deze geavanceerde machine voert diverse handelingen uit, zoals stansen, vouwen, bedrukken, en lijmen, met een indrukwekkende snelheid van 30.000 dozen per uur.

Met de EMBA 295 machine en een voortdurende toewijding aan duurzaamheid, is Fris Karton klaar om de verpakkingsindustrie te blijven leiden. Deze investering weerspiegelt hun streven naar innovatie, efficiëntie en klanttevredenheid.

Bezoek Empack 2024 op 9, 10 en 11 april 2024 en ontdek de innovatieve wereld van Fris Karton en vele andere toonaangevende bedrijven in de verpakkingsindustrie.

www.friskarton.nl