HomeNieuwsBedrijven en personenFrieslandCampina geeft kijkje in fabriek voor melkpoeder in Beilen

FrieslandCampina geeft kijkje in fabriek voor melkpoeder in Beilen

Als je in Beilen op het station komt, kun je ‘m bijna niet missen: de melkpoederfabriek van FrieslandCampina. Hier werken we elke dag samen om een zo hoog mogelijke kwaliteit kindervoeding en kindervoedings- ingrediënten te produceren. Dit alles om ervoor te zorgen dat wereldwijd alle baby's gezond kunnen opgroeien.

Gedurende de afgelopen jaren heeft onze locatie in Beilen een bijzondere plek veroverd binnen onze zuivelcoöperatie. Met een team van zo'n 600 collega's is de FrieslandCampina fabriek in Beilen een van de grootste productielocaties in Nederland. Dankzij ons enthousiaste team en door middel van het gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van hygiëne en verwerking, zorgen wij dat wij producten produceren van de allerhoogste kwaliteit.

Bij FrieslandCampina in Beilen beheren we de gehele toeleveringsketen: van de binnenkomst van de melk van de koeien, tot het product dat in de winkels ligt. We verwerken alles ‘from grass to glass’. De productie van onze kindervoeding omvat twee hoofdprocessen: de productie van basispoeders en de productie van de verschillende producten die de consument in de winkel kan kopen. Onder merken zoals Friso, worden onze producten over de hele wereld verzonden om belangrijke voedingsstoffen te leveren voor de groei en ontwikkeling van kinderen.

www.frieslandcampina.com