HomeNieuwsBeurzen en evenementenFrancesca Vanthielen presenteert prijsuitreiking De Gouden Noot

Francesca Vanthielen presenteert prijsuitreiking De Gouden Noot

nvc-gouden-noot-2015-1

Op donderdag 24 november 2016 vindt de prijsuitreiking van verpakkingsinnovatiewedstrijd De Gouden Noot plaats. Deze feestelijke avond, inclusief diner, wordt gehouden in het Evoluon in Eindhoven. De prijsuitreiking wordt gepresenteerd door Francesca Vanthielen.

nvc-logo-2014Tijdens het eerste deel van de avond wordt de winnaar van De Gouden Noot 2016 bekendgemaakt. Eerst zijn door de jury uit 36 inzendingen tien finalisten geselecteerd. Een van deze finalisten ontvangt deze avond de trofee met de massief gouden walnoot uit handen van juryvoorzitter Onno Omta.

Zoals altijd gaat men tijdens het tweede deel van de avond gezamenlijk aan de slag met een actueel thema. Het thema van deze editie van de prijsuitreiking is ‘Fintech' en met name crowdfunding als middel voor het financieren van verpakkingsinnovaties. Tijdens deze gezamenlijke inspanning is er ruim de gelegenheid om te netwerken.

Op dezelfde locatie vindt eerder op de dag de algemene ledenvergadering van het NVC Nederlands Verpakkingscentrum plaats.

Kijk voor meer informatie op www.nvc.nl.