HomeNieuwsBeurzen en evenementenFotoreportage succesvolle editie easyFairs Empack Den Bosch

Fotoreportage succesvolle editie easyFairs Empack Den Bosch

empack-den-bosch-2010-reportage

De afgelopen twee dagen werd in de Brabanthallen in Den Bosch de beurs easyFairs Empack georganiseerd. Hier konden de bezoekers terecht bij ruim driehonderd exposanten uit alle deelgebieden van de verpakkingssector die hun noviteiten en andere producten aan het publiek voorstelden. Velen waren naar Den Bosch gekomen om easyFairs Empack te bezoeken. Het exacte bezoekersaantal zal in de loop van volgende week door organisator easyFairs bekend worden gemaakt.

Klik hier voor de fotoreportage…

easyFairs Empack is volgens de organisatie in de loop der jaren uitgegroeid tot een vakevent waar niemand wil ontbreken.  De beurs is namelijk een ontmoetingsplatform waar genetwerkt kan worden met bestaande en nieuwe contacten. easyFairs Empack is in die zin een relatiebeurs dat er veel bestaande relaties worden ontmoet. Daarnaast zijn er, zo begreep ik van diverse exposanten, ook de nodige contacten en leads verworven.

Zowel de organisatie, de exposanten als de bezoekers kijken over het algemeen terug op een zeer geslaagde en succesvolle editie van easyFairs Empack. Dit blijkt uit onder andere de grote belangstelling van de exposanten om alvast hun stand voor volgend jaar te reserveren. De volgende editie van easyFairs Empack Den Bosch staat gepland voor 9 en 10 maart 2011, maar voor die tijd vind op 29 en 30 september eerst nog easyFairs Empack Brussel plaats op.

Uiteraard was de redactie van PackOnline.nl ook aanwezig in Den Bosch. We maakten een uitgebreide reportage met foto’s van standhouders, producten en innovaties.

Klik hier voor de fotoreportage…