Home Nieuws Beurzen en evenementen Fost Plus en Valipac reiken Greener Packaging Awards uit tijdens Empack

Fost Plus en Valipac reiken Greener Packaging Awards uit tijdens Empack

De Greener Packaging Awards en Get Smart (in) Packaging slaan de handen in elkaar voor een nieuw event en de uitreiking van verschillende awards voor verpakkingen. Heb je een innovatieve of duurzamere verpakking op de markt gebracht? Aarzel dan niet om je kandidatuur te stellen voor 30 juni 2019.

De Greener Packaging Awards, een initiatief van Fost Plus en Valipac, zijn al aan hun vijfde editie toe. Dit jaar worden ze echter in een nieuw jasje gestoken. Ze slaan de handen in elkaar met de Get Smart (in) Packaging Awards, een initiatief van Empack en Packaging Innovations.

Tijdens de verpakkingsbeurs Empack zal een netwerkevent doorgaan waarbij verschillende Packaging Awards zullen uitgereikt worden. Wil je deelnemen om zo'n award te winnen? Dien je kandidatuurdossier dan in vóór 30 juni 2019 via de website. Om te kunnen deelnemen moet je verpakking commercieel beschikbaar zijn op de Belgische markt en na 1 juli 2017 op de markt verschenen zijn. De beoordelingscriteria voor de jury en verdere info zijn eveneens te vinden op de website.

De prijsuitreiking vindt plaats op 23 oktober 2019 tijdens de beurs Empack in Mechelen. De uitreiking wordt bovendien gekoppeld aan een netwerkevent en seminarie met duurzaamheid als rode draad.

www.greenerpackaging.be