HomeNieuwsBeurzen en evenementen"Foodtechnologie en verpakken blijft een krachtige combinatie"

“Foodtechnologie en verpakken blijft een krachtige combinatie”

empack-zwolle-1

Op 16 en 17 november 2011 staan de IJsselhallen Zwolle in het teken van de derde editie van de regionale vakbeurs voor food packaging & processing, FOODTECH Zwolle 2011. De vakbeurs is een dynamisch platform voor de voedselproducerende- en verwerkende industrie. Extra aandacht gaat hierbij uit naar de markt in Noord- en Oost-Nederland.

easyfairs-logoFOODTECH Zwolle biedt ook dit jaar weer een hoogstaand platform voor vraag en aanbod in de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. Een vakbeurs speciaal gericht op exposanten die actief zijn op het gebied van procestechnologie, verpakken, ingrediënten, automatisering, kwaliteit, hygiëne, veiligheid en milieu, interne logistiek, bouw en inrichting, klimaatbeheersing en dienstverlening.

FOODTECH Zwolle biedt hen de gelegenheid om kennis te maken met o.a. directieleden/management, verpakkingsdeskundigen, engineers, bedrijfsleiders, kwaliteitsmanagers en technisch- onderhoudsmanagers uit hun specifieke sector.

Inmiddels hebben verscheidene grote spelers hun naam verbonden aan FOODTECH Zwolle. Zo zijn Azo, TBMA, Lock Inspection Systems, Typhoon Roertechniek, Isotron Systems, Heat & Control, Westfalen Gassen en Actemium van de partij om hun laatste producten en ontwikkelingen te presenteren.

Net als voorgaande jaren wordt FOODTECH Zwolle gelijktijdig georganiseerd met EMPACK Zwolle, dé vakbeurs op het gebied van verpakkingen. Hierdoor wordt ingespeeld op de wisselwerking tussen de verpakking- en voedingsmiddelensector. Een uitstekende combinatie die voor beide vakbeurzen als versterkende factor fungeert.

empack-zwolle-2

Kijk voor meer informatie op www.easyfairs.com.