HomeNieuwsBeurzen en evenementenFOODTECH uitverkocht en van start

FOODTECH uitverkocht en van start

easyfairs-logoMet 170 deelnemers op het menu zijn alle plaatsen op de beursvloer van FOODTECH gevuld. Vandaag opende Autotron Rosmalen haar deuren voor 2 dagen ontmoeten, netwerken en ‘gewoon zaken doen'. Nadat de beursvloer tot drie keer toe is uitgebreid, is de vakbeurs voor technologie en innovatie in de voedingsmiddelenindustrie volgens organisator easyFairs nu echt compleet. Het succes van de nieuwe vakbeurs is volgens de organisator af te lezen uit het aantal aanmeldingen. De exposanten blijven toestromen en hebben zichzelf opgegeven voor de wachtlijst. Door de diversiteit aan laatste trends en ontwikkelingen en een uitgebreid beursprogramma biedt FOODTECH een meer dan complete update van de markt.

Lezingen van NVC & NVDO

Naast Het Ondernemerscafé en de Food Design Experience zullen ook NVC en NVDO learnShops verzorgen. Het ochtendprogramma wordt ingevuld door NVC en richt zich op onderwerpen zoals duurzaam verpakken,
wetgeving en het testen van verpakkingen. Het middagprogramma wordt ingevuld door de NVDO. Zij gaan dieper in op het doelmatig onderhoud en draagt prominente sprekers aan. Zo zullen o.a. Aviko, Ingersoll Rand / LeekSeek en Festo, Heineken en NVDO hun ervaringen delen en tips geven. Onderwerpen zoals besparingen op perslucht, aandacht voor onderhoud en de werkwijze en valkuilen bij Root Cause Analyses passeren de revue. Bezoekers schuiven gratis aan en krijgen actuele onderwerpen en toepasbare tips voorgeschoteld! Ook exposanten op FOODTECH specialiseren zich in (smeertechnisch) onderhoud, zoals Interflon Holland BV. Interflon werkt samen met PSTAMP en is ervaringsdeskundige op het gebied van 1e lijnonderhoud en laten dat zien op de beurs.

FOODTECH Zwolle

FOODTECH vindt niet alleen plaats in het zuiden van het land. Op16 & 17 november 2011vindt FOODTECH Zwolle plaats in de IJsselhallen. Extra aandacht gaat hierbij uit naar de markt in Noord- en Oost Nederland. Net als voorgaande jaren wordt FOODTECH Zwolle gelijktijdig georganiseerd met de vakbeurs op het gebied van verpakkingen: EMPACK Zwolle. Hierdoor wordt ingespeeld op de wisselwerking tussen de verpakking- en voedingsmiddelensector, zodat de bezoeker een totaaloverzicht krijgt van alle trends en ontwikkelingen.

Gratis bezoeken + parkeren

Een bezoek aan FOODTECH is gratis, zowel de entree als het parkeren. Bezoek FOODTECH op woensdag 25 en donderdag 26 mei van 09.30 tot 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.easyFairs.com/FOODTECH-NL.