HomeNieuwsBeurzen en evenementenFOODTECH 2012: kennisverrijking en netwerken op niveau

FOODTECH 2012: kennisverrijking en netwerken op niveau

Op 23 en 24 mei staat de vakbeurs FOODTECH centraal in Autotron Rosmalen. De beurs presenteert de laatste producten en innovaties binnen de producerende en verwerkende voedingsmiddelenindustrie. Op beide beursdagen staat er een informatief programma klaar op Het Kennisplein. Het Kennisplein is de locatie waar het bruist van professionele kennis, praktische informatie en vernieuwende inzichten.

Onder het motto ‘Kennismaken en Kennisdelen' worden managers van food productiebedrijven uitgenodigd om te sparren met vertegenwoordigers van diverse kennisinstituten. Zij bieden op Het Kennisplein de gelegenheid om met collega foodproducenten bij te praten over de meest actuele onderwerpen.

Bezoekers met een concrete case of uitdaging die een helder inzicht kunnen gebruiken, kunnen terecht bij één van de adviseurs uit hun specifieke branche. Ze kunnen om de tafel met professionals van o.a. Hogeschool HAS Den Bosch, Bessels Architekten & Ingenieurs, TNO, Syntens en Go Consulting.

Bij de registratie voor een gratis bezoek aan FOODTECH kan direct opgeven worden met wie een één op één gesprek ingepland kan worden. Uiteraard zijn de adviseurs beide dagen aanwezig op Het Kennisplein en staan zij klaar om vragen te beantwoorden.

Kijk voor meer informatie op www.easyFairs.com/FOODTECH-NL.