HomeNieuwsBeurzen en evenementenFoodpacking Event morgen van start

Foodpacking Event morgen van start

Morgen en overmorgen organiseert VNU Exhibitions Europe in Jaarbeurs Utrecht het nieuwe kennisevent over verpakken in de voedingsmiddelenindustrie: Foodpacking Event. “Maar liefst 66 verschillende exposanten zijn aanwezig op het Foodpacking Event om hun kennis over de voedselverpakkingsindustrie met u te delen. De exposanten zijn zorgvuldig voor u geselecteerd”, zegt Marc Klumper van VNU Exhibitions in de officiële beurscatalogus, die PackOnline.nl als hoofdmediapartner van het Foodpacking Event verzorgde.

Marc Klumper: “Kennisoverdracht staat centraal op het evenement. Die vindt onder meer plaats in speciale lezingen van de exposanten, getiteld Foodpack Business Cases. U heeft de keuze uit ruim dertig verschillende lezingen. Deze zijn gericht op de zes thema's van het event: voedselveiligheid, ontwerp & design, gebruiksgemak, duurzaamheid & recyclebaarheid, minimalisatie van ‘waste' en intelligente voedselverpakkingen.

Klik hier voor gratis toegang tot het Foodpacking Event…

De gehele keten van de voedselverpakken en -verpakkingen is vertegenwoordigd op het Foodpacking Event. De 66 exposanten zijn gelijkmatig verdeeld over de zes onderdelen van de bedrijfsketen: packaging design, materialen en grondstoffen, machines en apparaten, labeling en codering, transport en opslag en kennis en advies.

Naast de aanwezigheid van de 66 specialistische exposanten, heeft er op de eerste dag van het Foodpacking Event een congres plaats. Dit NVC–VNU Foodpacking Congres heeft als hoofdthema voedselveiligheid en biedt u waardevolle objectieve kennis over wat er speelt in de industrie.”

Bekijk voorafgaand aan uw bezoek alvast de beurscatalogus…

Kijk voor meer informatie op www.foodpackingevent.nl.