HomeNieuwsBeurzen en evenementenFood Week 2009: foodtrends en actualiteiten

Food Week 2009: foodtrends en actualiteiten

foodweekVan 28 tot en met 30 september staat Jaarbeurs Utrecht helemaal in het teken van food. Dan vindt Food Week 2009 plaats, dé vakbeurs voor de foodretailsector. ‘The place to be' voor iedere ondernemer, inkoper of medewerker van supermarkt of versspeciaalzaak met passie voor food. Met een uitgebreid en vooral inspirerend aanbod van producten. Zo kunt u op de beursvloer kennis maken met leveranciers van onder andere brood & banket, kaas, vis, koffie & thee en delicatessen.

Maar u vindt er ook soepen & sauzen, pasta & rijst, koekjes & snacks, techniek & inrichting, automatisering en nog veel meer. De thema’s biologisch, regionaal en internationaal zijn de belangrijkste pijlers tijdens de beurs. In verschillende paviljoens worden authentieke internationale en regionale producten en het biologische assortiment gepresenteerd, waardoor u als bezoeker op de beurs gemakkelijk de weg naar deze producten vindt. In slechts één dag kunt u als professional uit de foodretailsector op een snelle en overzichtelijke manier kennis maken met de laatste trends, ontwikkelingen en smaken uit de markt.

Benieuwd wat Food Week 2009 voor u in petto heeft? Bekijk dan een filmpje waarin projectmanager Mark Laponder van Food Week vertelt over de komende editie van de beurs. Klik hier voor het filmpje…