HomeNieuwsFlexLink komt met nieuwe, compacte en intelligente conveyors

FlexLink komt met nieuwe, compacte en intelligente conveyors

flexlink-x45

FlexLink heeft een nieuwe lijn conveyor platforms op de markt gebracht. De nieuwe X45 en X45e platforms zijn bedoeld voor de kleine productielijnen en zijn eenvoudig te integreren. Ondanks de geavanceerde technologie is de nieuwe lijn eenvoudig te bedienen.

flexlink-logoX45 is de nieuwe, compacte conveyor die zowel geschikt is voor eenvoudige integratie met machines als ook voor zeer compacte productie-, vul- en verpakkingslijnen. Het ontwerp waarborgt dat producten zorgvuldig en schokvrij worden behandeld, wat bijdraagt aan een hoge productkwaliteit en een hoge efficiëntie. Het ontwerp van de X45 staat volgens FlexLink garant voor een lange levensduur, een laag geluidsniveau en eenvoudige engineering.

X45e is het intelligente platform voor geautomatiseerde processen als assemblage, gestuurd vullen en analyse van monsters. Geavanceerde aandrijvingen van 24 V en puck handling modules met ingebouwde besturingsschakelingen vereenvoudigen het bouwen van besturingen en bieden mogelijkheden tot hoogefficiënte lijnen. Het energieverbruik is extreem laag door de efficiënte PM-motor en overbrenging. Alle onderdelen zijn voorbereid op RFID, zodat track & trace en geautomatiseerde QA mogelijk zijn.

Kijk voor meer informatie op www.flexlink.com.

Bron: Verpakking Totaal