HomeMachinesNiet-primair verpakkenFlexibele opzetter van Schut Systems voor luxe dozen

Flexibele opzetter van Schut Systems voor luxe dozen

schut-logoTijdens de ProSweets in Keulen van 31 januari t/m 3 februari 2010 laat Schut Systems in samenwerking met Arenco AB uit Zweden de nieuwste flexibele dozenopzetmachine “Texas Framewall” zien. De Texas Framewall biedt een slimme oplossing om 3 verschillende luxe doosconstructies te vormen zonder wisseling van formaatdelen. Met één beweging kan de dubbelkops Texas een doos en een deksel opzetten. De bodem kan zowel een zogenaamde dubbele wand constructie hebben als een turnover endwall constructie.

schut-prosweets

Het bijzondere is dat hetzelfde formaatdeel eveneens een dubbele wand doos met vast deksel kan vormen. Omstellen naar een ander formaat kost maar enkele minuten tijd en gaat heel eenvoudig met behulp van een joystick. De breedtemaat is verstelbaar tussen 130 en 300 mm, de lengtemaat tussen de 120 en 450 mm en de hoogtemaat tussen de 20 en 60 mm. De machine is compact, heeft een kleine footprint en is leverbaar in éénkops en dubbelkops uitvoering. De snelheid bedraagt tot ca 2 x 35 dozen per minuut.

Het bouwen van tools of formaatdelen, niet alleen van het type Sprinter, maar ook van andere types, is een specialisme bij Schut Systems. Ruim 40 jaar ervaring met doosconstructies, vouwkartonnage en het automatisch opzetten van doosjes heeft geresulteerd in een enorme hoeveelheid kennis, waardoor standaard machines een grote variatie aan doosconstructies kunnen verwerken.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn de Prosweets te bezoeken, dan is het volledige programma toploading en endloading verpakkingslijnen ook op afspraak te zien in de showroom in Eerbeek.

ProSweets – Keulen
31.01.-03.02.2010
Hal 10 stand G090

Voor meer informatie:
Schut Systems
Loubergweg 22
NL-6961 EK Eerbeek
T (0313) 67 45 00
F (0313) 67 45 50
www.schutsystems.com
info@schutsystems.com