HomeNieuwsFlex Film breidt assortiment uit met nieuwe glasheldere krimpfolies

Flex Film breidt assortiment uit met nieuwe glasheldere krimpfolies

Door een exclusieve overeenkomst met het Israëlische Syfan Saad Co breidt Flex Film haar assortiment aan glasheldere krimpfolies uit. Voor klanten van Flex Film betekent dit meer keuze voor nog meer toepassingen. Flex Film introduceert twee volledig nieuwe productlijnen: Syfresh en Sytech.

De Syfresh-lijn biedt nieuwe verpakkingsmogelijkheden in glasheldere krimpfolie voor de gevogelte-, vlees- en vissectoren. Deze technisch hoogwaardige reeks folies maakt lekvrij verpakken mogelijk, heeft uitstekende anti-condens eigenschappen en is speciaal ontwikkeld voor verwerking op hoge snelheidsmachines. Tevens biedt de Syfresh-lijn een topkwaliteit anti-condens folie voor de AGF-markt. De permeabiliteit van alle folies in de Syfresh-lijn is geoptimaliseerd voor langere houdbaarheid.

De Sytech-lijn is speciaal ontwikkeld voor industriële toepassingen waar verfijnde afwerking of juist grote bundelsterkte van kritisch belang is. Denk hierbij aan chocolade-, cosmetica- en interieurtoepassingen. Een rimpelloze verpakking die tegelijk stevig en stabiel is. Het innovatieve hightech Sytech MVP product biedt de uitkomst voor de meest uitdagende verpakkingen en grillige vormen.

Kijk voor meer informatie op www.flexfilm.nl.