HomeNieuwsBedrijven en personenFK Producties verpakt prei, spruiten en asperges verticaal

FK Producties verpakt prei, spruiten en asperges verticaal

fkproducties-1

Vanuit haar vestiging in Broekhuizen doet FK Producties iedere dag haar uiterste best om haar klanten te voorzien van vollegrondsgroenten van de beste kwaliteit. De activiteiten van FK Producties bestaan uit het verpakken in zowel net als in flow van alle vollegrondsgroenten in ongesneden vorm, het volledig verzorgen en afwikkelen van de order en het verstrekking van producten, verpakkingsmateriaal en transport. Dit geldt voor onder andere prei, spruiten, uien, asperges en rabarber.

fkproducties-2

FK Producties verpakt haar asperges en prei op een verticale verpakkingsmachines. “Doorgaans worden deze producten verpakt op een horizontale verpakkingsmachine, maar het voordeel van verticaal verpakken is dat het sneller en effectiever is. Voor zover ik weet zijn wij de enige speler in de markt die producten als prei en asperges verticaal verpakt”, zegt Paul Rouwet van FK Producties.

fkproducties-3

FK Producties heeft haar activiteiten op het gebied van verticaal verpakken gerealiseerd in samenwerking met VH Verpakkingsmachines uit Weert.

Voor meer informatie:
Paul Rouwet
FK Producties
Hilkensbergweg 7
5872 CH Broekhuizen
T (077) 463 42 05
www.fkproducties.nl
paulrouwet@hotmail.com