HomeNieuwsBedrijven en personenFeestelijke opening fabriek Impress in New York

Feestelijke opening fabriek Impress in New York

impress-logoImpress heeft onlangs op feestelijke wijze haar nieuwe fabriek in New York geopend. De opening vond plaats 14 maanden nadat de start van de bouw bekendgemaakt werd. In de eerste fase zal de fabriek innovatieve stalen easy open-deksels produceren voor de Noord-Amerikaanse markt. De deksels zijn ontwikkeld door het research and development centrum van Impress in Frankrijk, wereldleider in easy open-technologie. Het heeft bijvoorbeeld de lichtste easy open-deksel “I'm 18″ voor de Europese voedingsmiddelenmarkt ontworpen.

De fabriek is een toonbeeld voor milieubescherming en verwacht gecertificeerd te worden in Leadership, Energy and Environmental Design (LEED), een programma dat beheerd wordt door de World Green Building Council. Bovendien heeft de productie een ZERO landfill-programma. Dit betekent dat de Conklin-fabriek al zijn gegenereerde afval recyclet en er niets naar de vuilstort gaat.

De fabriek zal in de eerste fase werk bieden aan 65 mensen. Alle nieuwe werknemers hebben een grondige training gehad.

Dennis Kester, president van Impress Noord-Amerika, zei: “Dit is een geweldige dag voor alle betrokken werknemers omdat we de eerste resultaten zien van een grote inspanning van het hele team. Ik heb er alle vertrouwen in dat deze fabriek een groot succes zal worden en de beste easy open-deksels zal leveren aan klanten, zowel wat betreft het lichte gewicht, het ontwerp en het openingsgemak. Ik maak van de gelegenheid gebruik om Francis Labbé, CEO van Impress, te bedanken voor zijn aanmoediging en steun tijdens dit project. Deze fabriek is een heel mooi voorbeeld van waar het om gaat bij moderne metalen verpakkingen en zal waarde toevoegen aan de groei van ons bedrijf.”

Kijk voor meer informatie op www.impressgroup.com.