HomeThema'sEmpack Den Bosch 2017FANUC toont uitgebreid gamma robots op Empack in Den Bosch

FANUC toont uitgebreid gamma robots op Empack in Den Bosch

Met de introductie van collaborative robots en de verdere uitbreiding van robots met clean design heeft FANUC haar productengamma flink uitgebreid. Deze nieuwe oplossingen worden op 5 en 6 april voorgesteld op de beurs Empack in Den Bosch.

De gele robots van FANUC zijn een herkenbaar en vertrouwd gezicht in een brede reeks industriële toepassingen. Ze bieden bedrijven de mogelijkheid om pick & place, verpakking, palletising en andere handling opdrachten op een flexibele manier te automatiseren. FANUC wil hiermee een nog breder publiek aanspreken in de voeding, verpakking, farmacie & logistics.

Met de introductie van de groene, collaborative robots neemt die flexibiliteit nog verder toe. Collaborative robots zijn zo ontworpen dat ze zonder afscherming op een veilige manier kunnen samenwerken met mensen. Daardoor kunnen ze onder meer ingezet worden als tilhulp en in handling toepassingen waar toegankelijkheid en compactheid voorop staan.

FANUC blijft verder inzetten op robots met afgeronde vormen en een clean ontwerp. Ze zijn gebouwd voor toepassingen in de voeding, farmacie en clean rooms. Deze robots zijn volledig omsloten en alle hoeken en naden zijn afgerond of weggewerkt zodat ze perfect gereinigd kunnen worden en productcontaminatie tot een minimum wordt herleid.

Al deze nieuwe robots zijn gebouwd volgens de industriële, betrouwbare standaarden van FANUC. Dat betekent ook dat ze geïntegreerd kunnen worden met oplossingen als iRVision (visiesysteem), iRPickTool (het opnemen en afleggen van producten op een bewegende transportband) en de 3D Area Sensor (voor Bin Picking toepassingen).

Empack Den Bosch 2017 – Stand K307

Kijk voor meer informatie op www.fanuc.eu.