HomeNieuwsFamiliebedrijf verlengt houdbaarheid met lasergeperforeerde folies

Familiebedrijf verlengt houdbaarheid met lasergeperforeerde folies

Interni Film staat voor een uitstekende service in flexibele verpakkingen. Het bedrijf speelt met een dynamisch team rechtstreeks in op de noden van elke klant en bieden een snelle, correct geprijsde levering van folies van de hoogste kwaliteit.

Interni Film is een familiebedrijf met een langetermijnvisie en een stabiele partner in de markt van de flexibele verpakkingen. Het bedrijf op groei in zowel productdiversiteit als productiecapaciteit, met een blijvende focus op de vertrouwde service en kwaliteit.

Door de folies van laserperforatie te voorzien, zorgt Interni Film ervoor dat groenten en fruit langer houdbaar blijven. Interni Film berekent voor elk type groente en fruit hoeveel gaatjes de verpakking nodig heeft en bereiken zo de ultieme houdbaarheid van uw product.

Interni Film biedt verschillende types folie met een anti-fog laag aan. Deze laag zorgt ervoor dat er geen waterdamp ontstaat aan de binnenzijde van de verpakking, waardoor het product steeds mooi zichtbaar blijft. Anti-fog folies zijn zowel beschikbaar voor flowpack als voor topsealen en deze verschillende folietypes kunnen ook bedrukt geleverd worden.

www.internifilm.be