HomeNieuwsBedrijven en personenFailliet Handpak verder als De Brink Co Packing

Failliet Handpak verder als De Brink Co Packing

handpakVaardige Handen/Handpak zal voortaan verder gaan onder de naam De Brink Co Packing. De Brink direct mail heeft overeenstemming bereikt met curator Severiens om het op woensdag 2 september failliet verklaarde Vaardige Handen/Handpak over te nemen. Vaardige Handen/Handpak bood vanuit haar locatie op het Euregio bedrijventerrein in Enschede, passende oplossingen en mogelijkheden aan, zoals warehousing, orderpicking, displayassemblage, direct mail en fulfilment.

De Brink direct mail is eveneens gevestigd in Enschede op bedrijventerrein de Marssteden, en is gespecialiseerd in de vervaardiging en verwerking van Direct Mail, Fulfilment, Corporate fashion en DM Support.

Door de combinatie van diensten ontstaat er een unieke “smeltkroes” waar nagenoeg alle mogelijkheden op het gebied van Direct Mail, Fulfilment, Corporate Fashion, DM Support en Co packing te vinden zijn. Voor de huidige klanten van Vaardige Handen/Handpak blijft alles hetzelfde. De huidige contactpersonen blijven de klanten bedienen.

Naast het strategische belang, is een groot deel van de arbeidsplaatsen voor de regio gered. In totaal zullen zo’n 70 mensen bij De Brink werkzaam zijn. Groei sluit het bedrijf voor de nabije toekomst niet uit. Mede door deze overname behoort het bedrijf nu tot de grotere spelers in Nederland.

Beide organisaties blijven vooralsnog gevestigd op de huidige locaties. Het op termijn samenvoegen van de beide bedrijven op een locatie in Enschede, wordt niet uitgesloten.