HomeNieuwsBeurzen en evenementenFachpack voelt dit jaar eindelijk weer als een normale beurs

Fachpack voelt dit jaar eindelijk weer als een normale beurs

“Het voelt eindelijk weer als een normale beurs!” Dat was de consensus onder exposanten en bezoekers van de Fachpack van dit jaar, die net is gesloten na een succesvol driedaags evenement. Ongeveer 32.000 vakbezoekers, ongeveer een derde van buiten Duitsland, maakten van de gelegenheid gebruik om de nieuwste trends en innovaties te leren kennen op de stands van de 1.154 exposanten en om dringende verpakkingsproblemen met de experts te bespreken.

Fachpack omvatte een uitgebreid assortiment producten uit de gehele verpakkingsprocesketen, van verpakkingsmaterialen en -machines tot bedrukking en verwerking, logistieke systemen en diensten. Bezoekers van Fachpack reisden naar Neurenberg vanuit 89 landen, voornamelijk in Europa. Na Duitsland kwamen de meeste bezoekers uit Oostenrijk, Italië, Polen, Zwitserland, Nederland, Tsjechië, Frankrijk, Turkije en Slovenië. Het internationale contingent groeide dit jaar tot ongeveer 32 procent, vergeleken met 29 procent in 2021.

De bezoekers van Fachpack vonden ook Powtech, dat parallel werd gehouden, zeer interessant: Bijna een kwart van de aanwezigen gaf aan geïnteresseerd te zijn in de producten en diensten op de toonaangevende vakbeurs voor verwerking en analyse van poeders en bulkgoederen.

Fachpack neemt zijn normale geplande pauze in 2023 en wordt opnieuw gehouden in het Exhibition Centre Neurenberg van 24 tot 26 september 2024.

www.fachpack.de