HomeNieuwsBeurzen en evenementenFachpack trekt circa 24.000 vakbezoekers naar Neurenberg

Fachpack trekt circa 24.000 vakbezoekers naar Neurenberg

“Degenen die er niet bij konden zijn, hebben het zeker gemist.” Dat was de unanieme mening van de exposanten toen Fachpack op 30 september 2021 ten einde liep. Drie dagen lang bruiste de vakbeurs voor verpakkingen, technologie en processen van innovatie en inspiratie voor de verpakkingssector. Het plezier om klanten en zakenpartners persoonlijk te ontmoeten was voelbaar in de beurshallen. In totaal waren 788 exposanten uit 33 landen aanwezig om specifieke verpakkingsvragen van ongeveer 24.000 vakbezoekers te beantwoorden. Van de vakbezoekers was een op de drie van buiten Duitsland naar Neurenberg gereisd.

Het was druk in de gangpaden en er was een drukte rond de stands: slenterend door de beurshallen en in gesprek met exposanten was het mogelijk om uitspraken te vangen als: “De investering heeft zeker zijn vruchten afgeworpen”, “We zijn blij dat we niet zijn afgeschrikt door het risico” of “De exposanten die optimistisch waren zijn beloond”.

FachPack omvatte een breed scala aan producten uit de gehele verpakkingsprocesketen, van verpakkingsmaterialen en machines tot bedrukking en verwerking, logistieke systemen en diensten. Eenenveertig procent van de exposanten en ongeveer een derde van de bezoekers kwamen van buiten Duitsland, voornamelijk uit Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Nederland, Turkije, Tsjechië, Polen, Frankrijk en België.

www.fachpack.de