Home Machines Primair verpakken FachPack staat in teken van innovatief en duurzaam verpakken bij Ulma

FachPack staat in teken van innovatief en duurzaam verpakken bij Ulma

Ulma Packaging is begaan met het milieu en de leefomgeving. Om deze reden is Ulma Packaging dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden om verpakkingsmateriaal te reduceren, recyclen of composteren. Ulma Packaging ziet het als een uitdaging om een verpakkingsvraagstuk om te zetten in een duurzame verpakkingsoplossing die meerwaarde biedt voor het product en het milieu.

“Wij zijn sterk gefocust op de impact van verpakkingen op onze leefomgeving. Met deze focus ontwikkelen wij maatwerk verpakkingsoplossingen die de hoeveelheid verpakking reduceren of het mogelijk maakt deze te recyclen of te composteren. Natuurlijk met behoud van gebruiksgemak en de optimale bescherming en houdbaarheid van uw product.”

Ulma Packaging ontwikkelt verpakkingsoplossingen die de hoeveelheid verpakking verminderen of het mogelijk maakt deze te recyclen met behoud van de optimale bescherming en houdbaarheid van het product. Met de ruime kennis en ervaring in de verpakkingsindustrie heeft Ulma Packaging diverse innovatieve oplossingen voor deze industrie ontwikkeld en toont deze u tijdens FachPack.

www.ulmapackaging.com