HomeNieuwsBeurzen en evenementenFachPack 2009 morgen van start

FachPack 2009 morgen van start

fachpack-groot

Van dinsdag 29 september tot en met donderdag 1 oktober wordt in Neurenberg de beurs FackPack gehouden. Dit is een Duitse verpakkingsbeurs die wordt gehouden in de jaren dat er geen Interpack is. De redacties van PackOnline.nl en PackOnline.de zullen aanwezig zijn op FachPack. Hierdoor zal er tot en met donderdag 1 oktober geen nieuws worden gepubliceerd. Op vrijdag 2 oktober vervolgen we de nieuwsvoorziening en zullen we ook een uitgebreide fotoreportage over FachPack publiceren.

Fachpack heeft in de afgelopen 30 jaar een flinke groei doorgemaakt. In 1979 werd de eerste Fachpack, toen nog een bescheiden beurs, georganiseerd. Fachpack opent zijn deuren in het beurscomplex van Neurenberg van 29 september tot en met 1 oktober 2009: FachPack (verpakkingen), PrintPack (verpakkingsdruk) en LogIntern (interne logistiek) verwachten ruim 1300 exposanten.

De dertigste verjaardag van de FachPack wordt gevierd met een uitgebreid scala van producten van de exposanten, praktische speciale shows, een ’seventies’ jubileumfeest en nog veel meer. De Duitse industrie is traditioneel sterk vertegenwoordigd, maar er zijn ook bedrijven uit de buurlanden als Zwitserland, Nederland, Italië, Oostenrijk, Frankrijk, België en de Tsjechische Republiek. De vorige editie trok bijna 34.000 bezoekers waarvan 17% internationale bezoekers, voornamelijk afkomstig uit Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Nederland, Italië, Slovenië, Polen, Frankrijk en Hongarije.

Kijk voor meer informatie op www.fachpack.de

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen op telefoonnummer (013) 571 67 68 of per e-mail naar info@packonline.nl.