HomeMachinesInspecterenEyeC waarborgt consistentie van drukwerk in farmaceutische branche

EyeC waarborgt consistentie van drukwerk in farmaceutische branche

Omdat fouten op farmaceutisch drukwerk het leven van patiënten in gevaar kunnen brengen bestaat er voor farmaceuten een hoog aansprakelijkheidsrisico. Om de transparantie van de productiestappen te waarborgen is de farmaceutische branche gebonden aan wettelijke en normatieve voorschriften.

Daarom bieden inspectieoplossingen zoals de EyeC Proofiler voor steekproefcontroles en de EyeC Proofiler Graphic voor de pre-presscontroles farmaceuten een geautomatiseerd en betrouwbaar controleproces bij de inspectie van verpakkingsmiddelen. De controlesoftware houdt daarbij rekening met de meest recente eisen aangaande dataintegriteit en gegevensbeveiliging. De nieuwe EyeC Audit Trail Viewer ondersteunt farmaceuten daarnaast bij het voorbereiden en beoordelen van hun audittrail- gegevens.

Met de Audit Trail Viewer kunnen procesinterventies nu op een begrijpelijke, controleerbare en naadloos traceerbare manier worden voorbereid op audits. De software maakt het flexibele laden en visualiseren van de audittrail-gegevens mogelijk en presenteert, conform FDA Title 21 CFR Part 11 in de VS, alle relevante informatie in een overzichtelijke en voor mensen leesbare vorm.

Met behulp van verschillende filteropties kan zowel worden gezocht op basis van bepaalde criteria, zoals de datum, gebruiker en soort gebeurtenis als op alternatieve of gecombineerde zoekbegrippen. Aangemaakte zoekopdrachten kunnen daarbij direct in het systeem worden opgeslagen en aangepast. Zo kunnen consistentie Audit Trail Reviews worden uitgevoerd zonder extra tijd te besteden aan de systeemconfiguratie. Op basis van de gecontroleerde resultaten kunnen bovendien op elk moment uitgebreide rapporten worden gegenereerd die dienen als controlebewijs voor de audit.

“Met de Audit Trail Viewer waarborgen farmaceuten de consistentie van hun audittrail- beoordelingen en besparen ze daarnaast kostbare tijd bij de procescontrole”, aldus Ansgar Kaupp, CEO van EyeC. “De controle van de audittrail verloopt nu nog doelgerichter en daardoor sneller.”

www.eyec-benelux.com