HomeNieuwsBedrijven en personenEyeC voldoet aan de hoogste norm voor kwaliteit en productiviteit

EyeC voldoet aan de hoogste norm voor kwaliteit en productiviteit

EyeC heeft een zeer interessante beurspresentatie gehad op de afgelopen editie van Interpack, die bekend staat als de grootste vakbeurs voor de verpakkingsindustrie. De fabrikant van inspectiesystemen voor drukwerk ervoer een stijgend aantal bezoekers op de stand en heeft talrijke interessante gesprekken gevoerd met internationale bedrijven uit de drukwerk-, farmaceutische, cosmetische en voedingsindustrie.

Bijzondere belangstelling was er voor het in-line inspectiesysteem EyeC ProofRunner Carton Pre-Feeder (foto) en het offline inspectiesysteem EyeC Proofiler 1200 DT. Beide oplossingen beantwoorden aan de hoogste norm voor kwaliteit en productiviteit. De EyeC ProofRunner Carton Pre-Feeder kan eenvoudig aangesloten worden op een bestaande vouwplakmachine zodat de gehele kartonnageproductie geïnspecteerd kan worden. De EyeC Proofiler 1200 DT wordt gebruikt in drukkerijen voor steekproefgewijs testen van medium sheets gedurende het drukken, maar ook door de farmaceutische en branding industrie voor snelle batchtesten van alle bedrukte materialen.

“De positieve internationale respons op onze producten laat zien dat we met onze innovaties een antwoord bieden op de dringende vraag van onze klanten naar een veilige kwaliteitscontrole bij volle productiviteit”, zegt Ansgar Kaupp, CEO van het bedrijf, tevreden. “Onze bezoekers waren vooral onder de indruk dat wij als enige aanbieder met onze inspectiesystemen het gehele drukgebied beslaan, van de eerste drukwerk file tot en met de kwaliteitscontrole van het eindproduct.”

Kijk voor meer informatie op www.eyec-benelux.com.