HomeMachinesAandrijven en besturenExpressCubeRent: allesmeter nu ook te huur

ExpressCubeRent: allesmeter nu ook te huur

expresscube

De ExpressCube, de meet- en weegcomputer die binnen drie seconden lengte, breedte, hoogte (volume) én gewicht van een pakket bepaalt, is nu ook te huur. Op deze manier kunnen ook bedrijven die niet direct kunnen of willen investeren, direct profiteren van de efficiency voordelen die de ExpressCube biedt. Onder de naam ExpressCubeRent is het systeem voor kortere (minimaal 1 maand) of langere perioden te huren.

expresscube-logoDe ExpressCube is speciaal ontwikkeld voor gebruik in logistieke omgevingen, zoals magazijnen en pakruimtes. Door het pakket te scannen tijdens het meten, worden de gegevens ervan direct gekoppeld. Het werkstation biedt de mogelijkheid om naast de ExpressCube ook een scanner, printer, beeldscherm en rollenbanen te integreren. De computer is uitgerust met een handenvrije barcode identificatie, ScanWatch, voor een gecontroleerd sorteerproces: Scan to Put, Scan to Pick, Scan to Sort.

Tijdens het scannen worden alle gegenereerde gegevens (gewicht, volume, afmetingen en specifieke zendinggegevens van de doos) gekoppeld via een multi interface (Data Flow Controller), welke dan als één file beschikbaar is voor de eigen software van de klant. Dit laatste zonder deze software te hoeven aanpassen. Ook kan, met de scan, het uitprinten van een verzend- of koerierlabel worden geactiveerd

Doordat de ExpressCube nu ook te huur wordt aangeboden, is het apparaat voor een veel groter aantal bedrijven beschikbaar gekomen. Het is vooral geschikt voor MKB-bedrijven zoals koerier- en pakketdiensten, logistieke dienstverleners, luchtvrachtafhandelaars, groothandels en andere bedrijven, inclusief postkamers die pakketten en dozen verzenden.

Voor meer informatie:
T (0418) 66 33 63
www.expresscube.eu
info@expresscube.eu