HomeNieuwsBeurzen en evenementenExposanten kijken uit naar jubileumeditie Empack Brussel

Exposanten kijken uit naar jubileumeditie Empack Brussel

empack-brussel-2011-get-started-1

video1Op 12 en 13 oktober wordt voor de tiende keer de beurs Empack Brussel georganiseerd en de exposanten kijken halsreikend uit naar deze jubileumeditie. Dat bleek wel uit de enorme belangstelling voor het afgelopen vrijdag door beursorganisator easyFairs in Antwerp Expo gehouden evenement Get Started, een interactieve learnShops-sessie waarin praktische 'tips en tricks' werden gegeven om meer uit een beursdeelname te halen.

Klik hier voor de videoreportage…

easyfairs-logoEmpack Brussel is volgens Lobke Vergauwen van easyFairs in de loop der jaren uitgegroeid tot de grootste verpakkingsbeurs in België. “Het is een event waar je eigenlijk niet kunt ontbreken”, zo stelt ze. Steeds meer bedrijven lijken zich dat te realiseren, want Empack Brussel is nog ieder jaar toegenomen in omvang. Daarnaast wordt het voor sommige exposanten zelfs de tiende keer dat zij zullen deelnemen aan wat zij de ideale beurs noemen.

De redactie van PackOnline.nl was afgelopen vrijdag ook aanwezig tijdens Get Started in Antwerp Expo en nodigde diverse exposanten uit om voor de camera te vertellen waarom zij deelnemen en wat zij verwachten van de komende editie.

Binnenkort starten we op PackOnline.nl tevens met een thema over Empack Brussel 2011. Exposanten kunnen middels een persbericht en/of advertentiecampagne binnen dit thema hun (potentiële) klanten laten weten dat ze aanwezig zijn op Empack Brussel 2011 en hen informeren over de producten die zij daar presenteren. Exposeert u ook op Empack Brussel 2011? Stuur dan alvast uw persbericht naar info@packonline.nl of neem voor meer informatie over adverteren op PackOnline.nl gerust vrijblijvend contact met ons op.

Klik hier voor de videoreportage…

empack-brussel-2011-get-started-2

Kijk voor meer informatie op www.easyfairs.com.

Bron foto's: easyFairs