HomeNieuwsBeurzen en evenementenExposanten en bezoekers kijken beiden reikhalzend uit naar FachPack 2022

Exposanten en bezoekers kijken beiden reikhalzend uit naar FachPack 2022

Van 27 tot 29 september 2022 komt de verpakkingssector opnieuw samen in Neurenberg op FachPack, de Europese vakbeurs voor verpakken, processen en technologie. De voorbereidingen voor het evenement zijn momenteel in volle gang. En er wordt reikhalzend uitgekeken naar de driedaagse reünie van de verpakkingsindustrie.

Het nieuwe beursthema ‘Transition in Packaging' en het aantrekkelijke ondersteunende programma met forums, speciale shows en prijsuitreikingen zorgen voor een spannend evenement. In 2022 biedt myFachpack, de digitale toevoeging aan de tentoonstelling ter plaatse, weer mogelijkheden voor kennisoverdracht en professionele matchmaking via pc of mobiele telefoon.

“We zijn weer in beweging, zijn bezig met het plannen van de stands in de hallen en maken een programma met interessante onderwerpen en sprekers. Onze klanten zullen onder de indruk zijn van het brede scala aan innovaties en inspirerende oplossingen die worden aangeboden, evenals van de mogelijkheid voor een persoonlijk gesprek”, belooft Phillip Blass, directeur Fachpack bij NürnbergMesse. “De registratienummers zijn goed. We zijn vooral verheugd dat prestigieuze bedrijven zoals Bluhm Systeme, Heidelberger Druckmaschinen, Mondi, Multivac, Packaging Valley, Prodinger, SSI Schäfer en nog veel meer ervoor hebben gekozen om opnieuw deel te nemen.”

Lees verder