Home Machines Aandrijven en besturen Exclusieve samenwerking Robertpack en Bedo Verpackungstechnik

Exclusieve samenwerking Robertpack en Bedo Verpackungstechnik

robertpack-logoRobertpack is per 1 oktober 2011 voor de Nederlandse markt exclusief gaan samenwerken met het gerenommeerde Duitse bedrijf Bedo Verpackungstechnik. Bedo Verpackungstechnik uit Lübeck (D) bouwt al 40 jaar dozenopzetters en dozensluiters, sideloaders voor Amerikaanse vouwdozen, trays, wrap-around verpakkingen en display trays met deksel verpakkingssystemen.

Robot- of lineaire servo techniek

Robertpack past al meer dan 25 jaar robottechniek toe en vooral de laatste jaren, naast palletiseeroplossingen, ook veelvuldig voor pick & place toepassingen en voor caseloaders. Het merendeel van de afnemers bevindt zich in de voedingsmiddelenindustrie. De ontwikkelingen op het gebied van display verpakkingen, en voor in het bijzonder de discounters, gaat razend snel. Afhankelijk van de toepassing wordt gekozen voor het toepassen van robottechniek of lineaire techniek. Bedo past al vele jaren lineaire servo techniek toe en heeft een groot aantal referenties voor een breed scala van toepassingen. Robertpack biedt totaaloplossingen vanaf het inpakken in dozen of kratten tot en met het palletiseren en palletzekeren. Bedo bouwt tevens een compleet programma van dozenopzetmachines met zeer hoge mate van betrouwbaarheid en speciale voorzieningen om ook met mindere kwaliteit dozen nog steeds zeer betrouwbaar te kunnen werken. Met name in volautomatische inpaklijnen is de dozenopzetter vaak de meest kritische factor. Door het toepassen van Bedo dozenopzetmachines is Robertpack nóg beter in staat optimale resultaten te kunnen garanderen.

Samenwerking = tweerichtingsverkeer

De samenwerking tussen Robertpack en bedo werkt in 2 richtingen. Afhankelijk van de toepassing en de klantenwens kan bedo nu ook aan haar eigen klanten in Duitsland een robotoplossing van Robertpack aanbieden.

robertpack-bedo

Kijk voor meer informatie op www.robertpack.nl of stuur een e-mail naar info@robertpack.nl.