HomeNieuwsBedrijven en personenEx-werknemers DL Tech zetten activiteiten voort in nieuw bedrijf

Ex-werknemers DL Tech zetten activiteiten voort in nieuw bedrijf

complete-automation-logoEen goede start van het jaar 2010 met een gezonde focus en basis voor de toekomst. Zo typeert Ben Kruithof, ex-verantwoordelijk voor DL Tech Nederland de ontwikkelingen van de laatste maanden. Na het stop zetten van de activiteiten van DL TECH, voorheen distributeur van o.a. barcode scanning en printer producten, is er gekozen voor een andere opzet en strategie waarbij enerzijds wederverkopers en anderzijds de eindgebruikers veel beter kunnen worden bediend.

Dit geldt voor de klanten die bij DL TECH al de producten aankochten en de vertrouwde service hadden, maar zeker voor nieuwe klanten die meer zoeken dan alleen een product.

Kijkende naar de huidige markt van automatische identificatie producten en diensten dan zien we dat er slechts nog een hand vol typische distributeurs zijn. Vaak grotere Europese  of zelfs wereldwijde spelers die qua omzet, infrastructuur, inkoop & logistiek haar klanten prima kunnen bedienen.

Een goede  en logische zaak volgens Ben Kruithof, echter een mooi bedrijf zoals DL TECH heeft daar het afgelopen jaar ook de keerzijde van meegemaakt. Heb je tegenwoordig  als kleiner distributie bedrijf niet de omzet, voorraad, de juiste middelen en zit het met de economie even niet mee dan ben je gezien.

Met deze ervaring op zak en in overleg met producenten/leveranciers is er gekozen voor een andere strategie. Naast het vertrouwd leveren en distribueren van auto-id producten ligt de nadruk nu meer op het kunnen leveren van totaaloplossingen, specialisme  en diensten. Er is o.a. een samenwerking tot stand gekomen met Soft-Solutions te Roggel, welke achtereenvolgens heeft geresulteerd in het nieuwe bedrijf Complete-Automation.

Complete-Automation levert o.a. de volgende producten en oplossingen:

  • Levering , plaatsing en service  vast opgestelde barcode scanners Datalogic
  • Verkoop & distributie  barcode scanning- en printer apparatuur & supplies
  • Leveren van totaaloplossingen
  • Software koppelingen en maatwerk

Voor meer informatie:
Complete-Automation
Bevelantstraat 24
6088PB Roggel
T (085) 273 36 32
F (085) 273 36 35
www.complete-automation.nl