HomeAdvertorialEvent Retail meets Foodindustrie onthult AI in foodproductie

Event Retail meets Foodindustrie onthult AI in foodproductie

Ontdek bij het gratis event ‘Retail meets Foodindustrie' te Woerden hoe AI de toekomst van de voedselproductie vormgeeft. Ontdek de kracht van AI en laat je inspireren door experts Bas Haring, John Wallbrink en Robert Doornbos. Duik in AI's complexiteit, ChatGPT's potentie en Formule 1 strategieën voor zakelijk succes. Een unieke gelegenheid om te ontdekken hoe AI de toekomst van de voedingsindustrie vormgeeft! De AI revolutie in food, onthuld door Foodindustrie Experts! Exclusief voor DGA’s/beslissers van foodproducerende bedrijven en retail.

Waarom deelnemen?

  • Onmisbare trend: AI is de trend die je niet mag missen, de drijvende kracht achter innovatie in de voedingsindustrie.
  • Snelle vooruitgang: Ontdek hoe je AI kunt inzetten om je bedrijf snel te laten evolueren en aan te passen aan een dynamische markt.
  • Tijdsbesparing: Leer hoe automatisering significante efficiëntie en tijdsbesparing kan realiseren in je bedrijfsprocessen.
  • Oplossing voor personeelstekort: In een tijdperk van personeelstekorten biedt AI dé oplossing. Kom te weten hoe je dit in jouw bedrijf kunt implementeren!

Drie sprekers helpen je op weg naar meer inzicht in AI

Stap in de wereld van morgen met onze deskundige sprekers: Bas Haring, John Wallbrink en Robert Doornbos.

  • Bas Haring helpt je de complexiteit van AI te begrijpen en toont praktische toepassingen in de voedingsindustrie.
  • John Wallbrink laat zien hoe een goed gestelde vraag in ChatGPT tot goede, direct bruikbare antwoorden kan leiden, nuttig voor elke sector.
  • Robert Doornbos deelt inzichten uit de snelle wereld van de Formule 1 en hoe deze kennis, opgebouwd door jarenlange ervaring, kan worden toegepast in je professionele leven.

Drie verschillende perspectieven, één gezamenlijk doel: je laten zien hoe je effectief gebruik kunt maken van AI, vragen kunt stellen die er toe doen, en hoe je strategie en snelheid in je voordeel kunt gebruiken.

Bonussen

  • Uitgebreide Buyer Persona (profiel) van een category manager: Ontvang een diepgaand profiel van een gemiddelde category manager, compleet met motivaties, pijnpunten en aankoopgedrag. Dit gouden document helpt je om je producten beter te positioneren en je verkoopgesprekken te optimaliseren.
  • Aansluitend een netwerkborrel. Mis deze unieke kans niet om in een ontspannen sfeer te netwerken met andere DGA's uit de voedingsmiddelenindustrie. Ontdek gezamenlijke uitdagingen en mogelijke synergieën zonder de ruis van een groter publiek.
  • De ‘Hot Topic’ Samenvatting: Na het event ontvang je een beknopte, maar inhoudelijk rijke samenvatting van de meest besproken onderwerpen en innovaties. Dit is je snelle referentie om bij te blijven zonder uren te hoeven graven in je aantekeningen.

www.foodindustrieexperts.nl