HomeNieuwsEvenementenhal Hardenberg kiest voor Weber Marking Systems

Evenementenhal Hardenberg kiest voor Weber Marking Systems

weber-zebra

Per publieksbeurs of evenement liet Evenementenhal Hardenberg alle toegangskaarten in off-set drukken. Ze wilden uitzoeken of dat dit niet veel beter in eigen beheer gedaan kon worden en gingen daarom op zoek naar een oplossing hiervoor. Patricia Jonkeren van Evenementenhal Hardenberg zegt hierover. “Wij namen contact op met Weber Marking Systems over een mogelijke oplossing, echter deze hadden we op zeer korte termijn nodig. Weber Marking Systems reageerde adequaat hierop en binnen 2 dagen stond een kundige adviseur bij mij op de stoep.”

weberDe offerte had ze dezelfde dag nog in huis. “Deze was zo compleet en gunstig, dat wij besloten de gehele oplossing aan te schaffen. Wij verwachten dat deze investering zich binnen een half jaar heeft terugverdiend en dat we de printer ook zeer zeker voor andere toepassingen gaan gebruiken.”

Evenementenhal Hardenberg gaat een Zebra S4M printer gebruiken met toegangskaarten op de rol, waardoor ze nu, on demand, zelf hun toegangskaarten kunnen printen, met natuurlijk het gewenste volgnummer.

Kijk voor meer informatie op www.webermarking.nl.