HomeNieuwsBedrijven en personenEVC (Verpakking) verandert van koers

EVC (Verpakking) verandert van koers

evc-logoSinds de oprichting van EVC in 2001 hebben wij ons voornamelijk gericht op magazijnen van fabrikanten en groothandels en op logistieke dienstverleners. Internetwinkels zijn de laatste tijd in grote aantallen toegenomen. Veel kleine ondernemers zijn zich gaan richten op deze lucratieve handel. Een selectief aantal is daadwerkelijk enorm gegroeid. Een aantal hiervan zijn voor EVC geen onbekende. Door de enorme groei in aantal en omvang van deze webwinkels is EVC steeds meer en meer betrokken bij het inrichten of herinrichten van de verpakkingsafdeling(en) van deze bedrijven.

In januari 2011 zetten wij dan ook een nieuwe divisie op die zich specifiek met deze doelgroep zal bezighouden. De vragen en uitdagingen zowel technisch, commercieel als logistiek die wij in deze branche tegenkomen verschillen beduidend dan in onze bestaande doelgroep. Echter, onze ervaring en kennis op deze logistieke trajecten kunnen wij ook hier absoluut toepassen.

Tenslotte zijn de uitgangspunten over het algemeen hetzelfde: Inpakken zonder draai-, loop- en tilbewegingen op een zo klein mogelijke oppervlakte met zo min mogelijk mensen! Onze Optimale Werkplekken en onze Doculabel® zijn hier voorbeelden van om dit te realiseren.

Om deze koerswijziging kracht bij te zetten zullen wij onszelf presenteren op de vakbeurs Webwinkel Vakdagen welke gehouden wordt op 26 & 27 januari 2011 in de Jaarbeurs te Utrecht.

evc-tafel

Kijk voor meer informatie en voor gratis entreekaarten t.w.v. € 25 op www.evc-verpakking.nl.