HomeNieuwsEVC (Verpakking) introduceert Packmate op Logistica 2009

EVC (Verpakking) introduceert Packmate op Logistica 2009

evc_packmate_1

EVC (Verpakking) BV lanceert tijdens de Logistica 2009, die vandaag in de Jaarbeurs in Utrecht van start gaat, een sterk verbeterd beschermingsmiddel. Dit beschermingsmiddel is gebaseerd op een geëvolueerd papiersysteem. Papier in de vorm van papierkussens die zijn concurrenten ver achter zich laat als het gaat om kosten, absorptievermogen, flexibiliteit, vorm, snelheid én sterkte. De Packmate® van Easypack® wordt door EVC tijdens de Logistica 2009 gedemonstreerd.

Deze machine in combinatie met 100% gerecycled, olievrij en PH neutraal hoogkwalitatief papier draagt zorg voor een economisch en ecologisch verantwoord beschermingsmiddel. Het gepatenteerde Packmate® systeem zorgt ervoor dat er maar liefst 60 maal output t.o.v. de originele invoer wordt gegenereerd!

evc_packmate_2

Deze unieke combinatie geeft de gebruiker minimaal 1 M³ beschermingsmateriaal aan uit slechts 1 rol enkel laags papier van 300 meter lang met een snelheid van maar liefst 23 meter per minuut!

Het wisselen van een rol papier, van slechts 10 kilogram, kan door één persoon gedaan worden. Door gebruik te maken van een uitermate gebruiksvriendelijke technologie is de bediening van deze machine voor een ieder toegankelijk. Een ieder kan dus ook deze machine bedienen, dit in tegenstelling tot conventionele machines waarbij een operator vaak speciaal opgeleid moet worden, is deze machine snel en overal in te zetten.

evc_packmate_3

EVC (Verpakking) is partner van WijDoenNietMoeilijk.nl. De stand van EVC (Verpakking) is op de Logistica 2009 vertegenwoordigd in hal 8 standnummer B070.

Voor meer informatie:
John van Haarlem
EVC (Verpakking) BV
Hagemuntweg 1
4879 NM Etten Leur
T (076) 504 08 48
F (076) 504 13 13
www.evc-verpakking.nl
john@evc-verpakking.nl