HomeMachinesNiet-primair verpakkenEVC toont optimale werkplekken op TIV-VILO Plein Venray 2011

EVC toont optimale werkplekken op TIV-VILO Plein Venray 2011

evc-logoOp onze stand zullen wij een deel van onze efficiënte inpaktafels, voorzien van allerlei handige hulpmiddelen om het inpakwerk veel gemakkelijker te maken, tonen. Naast dat deze werkplekken alle te gebruiken middelen, zoals scherm, toetsenbord, muis, printer(s), omdozen en plakband, binnen handbereik aanbiedt, wordt deze voorzien van onder andere innovatieve vul- en beschermingsmiddelen en uiteraard onze Doculabel.

evc-macropak-1

Onze klanten zijn alleen geholpen met goed werkende efficiënte werkplekoplossingen waarbij het uitgangspunt ligt op ergonomie, efficiëntie, innovatie, arbeidvreugde en verhoging van het rendement per werknemer. Want naast efficiënt inpakken moeten de in te pakken goederen ook efficiënt worden aangeboden aan de inpakker. En na het inpakken dient het weer efficiënt verwerkt te worden. Deze kleine maar essentiële supply chain valt of staat met de zwakste schakel. Onze kennis en ruime ervaring garandeert dat het aanbieden van in te pakken goederen, het inpakken van de goederen en tenslotte het verwerken van de ingepakte goederen door middel van rollenbanen en optimale werkplekken volgens bovenstaande uitgangspunten gerealiseerd wordt.

evc-macropak-2

Het inwikkelen van de goederen op pallets is ook een onderdeel van deze keten. Daarom wordt op onze stand ook ons Rent-a-Wrapper concept en ons ergonomisch verantwoorde LiteWrapper ‘live' gedemonstreerd die de laatste schakel vormt in dit proces.

Kijk voor meer informatie op www.evc-verpakking.nl of stuur een e-mail naar info@evc-verpakking.nl.