HomeThema'sEmpack Den Bosch 2011EVC toont evolutie LiteWrapper op Empack Den Bosch

EVC toont evolutie LiteWrapper op Empack Den Bosch

evc-litewrapper

Omdat ergonomisch en efficiënt wikkelen een serieus vraagstuk blijft, hebben wij als EVC (Verpakking) besloten om tijdens de Empack 2011 naast ons Rent-a-Wrapper concept ook onze geëvolueerde LiteWrapper CL handwikkelsysteem te demonstreren. Onze LiteWrapper CL is een evolutie op het bestaande LiteWrapper systeem. De toevoeging CL staat voor Core Less oftewel kokerloos. Naast recht vooruit lopen, zonder te bukken en met één hand wikkelen biedt dit systeem nu ook een beduidend milieu vriendelijke werkwijze: geen kartonnen kokers!

evc-logoNaast bovengemelde voordelen is het gehele systeem inclusief de benodigde wikkelfolie veel verder ontwikkeld. Zo biedt de gepatenteerde dispenser beduidend meer gebruikersgemak waardoor men nog sneller, zelf binnen één minuut, een pallet inwikkelt. Het nieuwe rol-wisselsysteem werkt sneller en de speciale multilayer folie is nog dunner, sterker en heeft een ongekend hoge doorsteekweerstand/puntbelasting. Tevens zijn er naast bulkverpakkingen tbv de grootverbruiker ook Starter kits en Refills verkrijgbaar waardoor het systeem nu voor elk type gebruiker ook aantrekkelijk is.
 
Wij bieden de mogelijkheid om ons revolutionaire handwikkelwonder zelf te proberen op onze stand. Onze actie voor deze beurs is: Bij afname van elke bulkpallet ontvangt men een ANWB slipcursus twv € 155 cadeau!

evc-video-2

Empack Den Bosch 2011 – Stand C1025

Kijk voor meer informatie op www.evc-verpakking.nl en/of www.litewrapper.nl.