HomeMachinesNiet-primair verpakkenEVC richt zich met uitgebreide productlijn op logistieke professionals

EVC richt zich met uitgebreide productlijn op logistieke professionals

EVC (Eigenzinnige Verpakkings Concepten) uit Uden staat eind november met haar uitgebreide productlijn op Logistica 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht. De ervaren specialist in ergonomisch werken richt zich tijdens het driedaagse event voor logistieke professionals op haar optimale werkplekken.

Logistica is voor EVC bij uitstek de ideale plek om totaaloplossingen op dynamische wijze te tonen aan het publiek. De Udense werkplekspecialist is al jarenlang vaste standhouder op de drukbezochte vakbeurs. EVC neemt bezoekers mee in haar logistieke reis van innovatieve ontwikkelingen en de nieuwste middelen die op elke werkvloer zorgen voor een hogere productiviteit en een kostenefficiënt rendement. Tijdens de komende editie van Logistica maakt EVC onder meer onderdeel uit van de Scala Store. De Scala waarbij een retourproces wordt gesimuleerd. Een retourproces waarbij zij inkomende goederen uitpakken op een ergonomisch verantwoorde wijze door gebruik te maken van Optimaal ingerichte retour-werkplekken die voorzien zijn van antivermoeidheidsmatten. Beleving, inspiratie en gebruiksvriendelijkheid staan hierbij centraal. In het retourproces maakt EVC op optimale wijze gebruik van al haar middelen. Zo worden alle producten van EVC ingezet om goederen efficiënt in- en uit te pakken om ze vervolgens via magazijnkarren of rollenbanen naar de juiste bestemming te brengen.

In de ontwikkeling van ergonomisch verantwoorde producten richt EVC zich sinds 2001 op onder meer inpaktafels, palletstabilisatie, magazijnkarren, magazijn-meubelen, rollenbanen en vul- en beschermingsmiddelen. EVC levert grotendeels aan logistieke dienstverleners, groothandels en webshops. Het hoofdkantoor is in Uden gevestigd, waar alle faciliteiten zoals productie, ontwerp en showroom samenkomen. Door alle ondersteunende services onder één dak te brengen, is EVC in staat om als one-stop-shopping de klant in binnen- en buitenland optimaal en accuraat te bedienen. EVC werkt in haar dienstverlening al jarenlang met veel succes volgens het E3-concept: Efficiënt – en Ergonomisch verantwoord werken levert uiteindelijk een hoger positief Economisch resultaat. De groei van EVC leidde dit jaar tot de bouw van extra magazijncapaciteit met een oppervlakte van 1.000 m2.

Logistica is een van de belangrijkste vakbeurzen in de Benelux op het gebied van (interne) logistiek en goederenstroombeheersing. Deze editie van Logistica vindt van dinsdag 28 tot en met donderdag 30 november plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De openingstijden zijn van 10.00 uur tot 19.00 uur, op donderdag sluiten de deuren om 18.00 uur. In acht ruim opgezette ‘theaters’ biedt Logistica bezoekers en geïnteresseerden een breed aanbod van exposanten in het logistieke vakgebied die hun nieuwste producten en systemen op interactieve wijze presenteren. Op Logistica 2017 wordt op dinsdag 28 november ook de ‘Logistica Award 2017’ uitgereikt. Een van de vier genomineerden die kans maakt op deze prestigieuze onderscheiding is Pack Tools 2.0 uit Etten-Leur. Deze leverancier van EVC is door de jury genomineerd vanwege de ontwikkeling van de Wrapplicator, een innovatieve totaaloplossing voor het consistent en eenvoudig handmatig stabiliseren van pallets. Daarnaast kunnen bezoekers deelnemen aan verschillende seminars, demonstraties en inspiratietours.

Kijk voor meer informatie op www.evc-verpakking.nl.