HomeNieuwsBedrijven en personenEVC reorganiseert weer en breidt buitendienst uit

EVC reorganiseert weer en breidt buitendienst uit

evc-marco-verkijkEVC (Verpakking) zit al enige jaren in de lift. Door de grote groei naar behoefte van onze oplossingen waren wij genoodzaakt om 2 jaar geleden een reorganisatieplan door te voeren. We hebben Nederland figuurlijk in 4-en gehakt om geografisch een veel betere dekking te creëren zodat we sneller bij de klant kunnen zijn. Daarnaast hebben we een scheiding gemaakt in diverse business units, te weten: fabrikanten/groothandels en logistieke dienstverleners. Door de ervaring is gebleken dat deze branches duidelijk verschillen op de wijze van implementatie van onze oplossingen.

Tevens heeft de crisis absoluut een bijdrage geleverd om door te kunnen groeien. Juist dit moment was voor ons een bewijs waar wij al jaren voor staan: Besparen op arbeid door rendement van de medewerkers te verhogen.

evc-logoWederom hebben wij onze buitendienst, die nu dus inmiddels uit 5 man bestaat, mogen uitbreiden. De regio Noord-Holland is vanaf 1 mei jl. een EVC-er rijker. De 41-jarige Marco Verkijk (foto), die in hart van deze regio woont, zal zich voornamelijk concentreren op optimale werkplek oplossingen, waar onze Doculabel® en onze anti-vermoeidheidsmatten beiden essentiële onderdelen van zijn, vul- en beschermingsmiddelen van Easypack® en orderpick-methodieken.

Nu alle vier de geografische delen van Nederland zijn ondergebracht kijken we uit naar onze volgende stap: België.

Voor meer informatie:
John van Haarlem
EVC (Verpakking) BV
Hagemuntweg 1
4879 NM Etten Leur
T (076) 504 08 48
F (076) 504 13 13
www.evc-verpakking.nl
john@evc-verpakking.nl