HomeNieuwsBedrijven en personenEVC presenteert zich op Webwinkel Vakdagen

EVC presenteert zich op Webwinkel Vakdagen

evc-logoInternetwinkels zijn de laatste tijd in grote aantallen toegenomen. Een aantal hiervan zijn voor EVC geen onbekende. Door de enorme groei in aantal en omvang van deze webwinkels is EVC steeds meer en meer betrokken bij het inrichten of herinrichten van de verpakkings- afdeling(en) van deze bedrijven.

Sinds de oprichting van EVC in 2001 hebben wij ons voornamelijk gericht op magazijnen van fabrikanten, groothandels en op logistieke dienstverleners. In januari 2011 zetten wij dan ook een nieuwe divisie op die zich specifiek met de webwinkels zal bezighouden. De vragen en uitdagingen zowel technisch, commercieel als logistiek die wij in deze branche tegenkomen verschillen beduidend dan in onze bestaande doelgroepen. Echter, onze ervaring en kennis op deze logistieke trajecten kunnen wij ook hier absoluut toepassen. Tenslotte staan de uitgangspunten voor onze Optimale Werkplekken gelijk aan ons motto: “Draai-, loop- en tilbewegingen minimaliseren, hetzij weg te nemen.”

Door deze uitgangspunten aan te houden creëren wij economisch en ergonomisch verantwoorde werkplekken. Daarnaast zal deze efficiënte werkplek ook rendement verhoging bieden op een minimale oppervlakte. Tevens zal de arbeidsvreugde verhoogd worden omdat onze werkplekken ook gewoon mooi zijn.

Om deze koerswijziging kracht bij te zetten zullen wij ons presenteren op de vakbeurs Webwinkel Vakdagen, welke gehouden wordt op 26 & 27 januari 2011 in de Jaarbeurs te Utrecht. Wij presenteren ons op deze vakbeurs met onze optimale werkplekken en praktische hulpmiddelen zoals de Doculabel (zie: www.doculabel.nl).

Hebben wij uw interesse gewekt? U vindt ons in HAL 4, ons standnummer is A146. Uw gratis entreekaarten t.w.v. € 25 voor deze beurs kunt U via deze link aanvragen.

evc-webwinkel

Kijk voor meer informatie op www.evc-verpakking.nl.